Japanse Yen (JPY) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor japanse yen (JPY). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is japanse yen. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw japanse yen (JPY) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 japanse yen (JPY).Huidige wisselkoers Japanse Yen

Huidige cursus Verandering
1 JPY kosten 0,00635566289564 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2023-09-22.

Valuta Omrekenen JPY til EUR

JPY
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of JPY te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Japanse Yen?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Japanse Yen uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor japanse yen (JPY)

Bank Verkoop Course JPY
ABN AMRO 0,00722772613567 €
Bank Gekocht voor JPY
ABN AMRO 0,00958093929612 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor japanse yen (JPY) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van japanse yen

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor japanse yen (JPY).