Australische Dollar (AUD) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor australische dollar (AUD). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is australische dollar. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw australische dollar (AUD) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 australische dollar (AUD).Huidige wisselkoers Australische Dollar

Huidige cursus Verandering
1 AUD kosten 0,60927313714738 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-04-15.

Valuta Omrekenen AUD til EUR

AUD
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of AUD te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Australische Dollar?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Australische Dollar uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor australische dollar (AUD)

Bank Verkoop Course AUD
ABN AMRO 0,53946161730593 €
Bank Gekocht voor AUD
ABN AMRO 0,71510297482838 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor australische dollar (AUD) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van australische dollar

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor australische dollar (AUD).