Hongaarse Forint (HUF) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor hongaarse forint (HUF). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is hongaarse forint. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw hongaarse forint (HUF) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 hongaarse forint (HUF).Huidige wisselkoers Hongaarse Forint

Huidige cursus Verandering
1 HUF kosten 0,00253081264394 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-06-19.

Valuta Omrekenen HUF til EUR

HUF
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of HUF te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Hongaarse Forint?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Hongaarse Forint uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor hongaarse forint (HUF)

Bank Verkoop Course HUF
ABN AMRO 0,00245199244001 €
Bank Gekocht voor HUF
ABN AMRO 0,00352847692587 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor hongaarse forint (HUF) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van hongaarse forint

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor hongaarse forint (HUF).