Hongkong Dollar (HKD) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor hongkong dollar (HKD). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is hongkong dollar. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw hongkong dollar (HKD) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 hongkong dollar (HKD).Huidige wisselkoers Hongkong Dollar

Huidige cursus Verandering
1 HKD kosten 0,11746326336438 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-16.

Valuta Omrekenen HKD til EUR

HKD
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of HKD te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Hongkong Dollar?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Hongkong Dollar uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor hongkong dollar (HKD)

Bank Verkoop Course HKD
ABN AMRO 0,09777560498655 €
Bank Gekocht voor HKD
ABN AMRO 0,14070040662418 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor hongkong dollar (HKD) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van hongkong dollar

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor hongkong dollar (HKD).