Singaporese Dollars (SGD) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor singaporese dollars (SGD). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is singaporese dollars. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw singaporese dollars (SGD) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 singaporese dollars (SGD).Huidige wisselkoers Singaporese Dollars

Huidige cursus Verandering
1 SGD kosten 0,68306010928962 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-16.

Valuta Omrekenen SGD til EUR

SGD
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of SGD te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Singaporese Dollars?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Singaporese Dollars uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor singaporese dollars (SGD)

Bank Verkoop Course SGD
ABN AMRO 0,54118411083451 €
Bank Gekocht voor SGD
ABN AMRO 0,77875554863328 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor singaporese dollars (SGD) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van singaporese dollars

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor singaporese dollars (SGD).