Turkse Lira (TRY) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor turkse lira (TRY). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is turkse lira. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw turkse lira (TRY) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 turkse lira (TRY).Huidige wisselkoers Turkse Lira

Huidige cursus Verandering
1 TRY kosten 0,02843041371938 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-05.

Valuta Omrekenen TRY til EUR

TRY
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of TRY te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Turkse Lira?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Turkse Lira uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor turkse lira (TRY)

Bank Verkoop Course TRY
ABN AMRO 0,10219306313487 €
Bank Gekocht voor TRY
ABN AMRO 0,18978573190868 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor turkse lira (TRY) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van turkse lira

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor turkse lira (TRY).