Roemeense Leu (RON) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor roemeense leu (RON). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is roemeense leu. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw roemeense leu (RON) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 roemeense leu (RON).Huidige wisselkoers Roemeense Leu

Huidige cursus Verandering
1 RON kosten 0,20123963615874 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-16.

Valuta Omrekenen RON til EUR

RON
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of RON te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Roemeense Leu?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Roemeense Leu uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Historische ontwikkeling van roemeense leu

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor roemeense leu (RON).