Canadese Dollar (CAD) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor canadese dollar (CAD). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is canadese dollar. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw canadese dollar (CAD) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 canadese dollar (CAD).Huidige wisselkoers Canadese Dollar

Huidige cursus Verandering
1 CAD kosten 0,67208817796895 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-16.

Valuta Omrekenen CAD til EUR

CAD
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of CAD te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Canadese Dollar?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Canadese Dollar uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor canadese dollar (CAD)

Bank Verkoop Course CAD
ABN AMRO 0,5808887598025 €
Bank Gekocht voor CAD
ABN AMRO 0,77000077000077 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor canadese dollar (CAD) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van canadese dollar

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor canadese dollar (CAD).