Zweedse Kroon (SEK) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor zweedse kroon (SEK). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is zweedse kroon. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw zweedse kroon (SEK) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 zweedse kroon (SEK).Huidige wisselkoers Zweedse Kroon

Huidige cursus Verandering
1 SEK kosten 0,08676036786396 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-04-08.

Valuta Omrekenen SEK til EUR

SEK
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of SEK te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Zweedse Kroon?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Zweedse Kroon uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor zweedse kroon (SEK)

Bank Verkoop Course SEK
ABN AMRO 0,08400184804065 €
Bank Gekocht voor SEK
ABN AMRO 0,11135113466806 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor zweedse kroon (SEK) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van zweedse kroon

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor zweedse kroon (SEK).