Maleisische Ringgit (MYR) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor maleisische ringgit (MYR). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is maleisische ringgit. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw maleisische ringgit (MYR) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 maleisische ringgit (MYR).Huidige wisselkoers Maleisische Ringgit

Huidige cursus Verandering
1 MYR kosten 0,19626314963103 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-16.

Valuta Omrekenen MYR til EUR

MYR
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of MYR te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Maleisische Ringgit?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Maleisische Ringgit uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor maleisische ringgit (MYR)

Bank Verkoop Course MYR
ABN AMRO 0,1772923906106 €
Bank Gekocht voor MYR
ABN AMRO 0,2551280742933 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor maleisische ringgit (MYR) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van maleisische ringgit

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor maleisische ringgit (MYR).