Chinese Renminbi (CNY) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor chinese renminbi (CNY). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is chinese renminbi. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw chinese renminbi (CNY) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 chinese renminbi (CNY).Huidige wisselkoers Chinese Renminbi

Huidige cursus Verandering
1 CNY kosten 0,1297117804239 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-04-15.

Valuta Omrekenen CNY til EUR

CNY
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of CNY te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Chinese Renminbi?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Chinese Renminbi uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor chinese renminbi (CNY)

Bank Verkoop Course CNY
ABN AMRO 0,10672358591249 €
Bank Gekocht voor CNY
ABN AMRO 0,15357680375956 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor chinese renminbi (CNY) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van chinese renminbi

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor chinese renminbi (CNY).