Kroatische Kuna (HRK) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor kroatische kuna (HRK). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is kroatische kuna. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw kroatische kuna (HRK) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 kroatische kuna (HRK).Huidige wisselkoers Kroatische Kuna

Huidige cursus Verandering
1 HRK kosten 0,13268758707623 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2023-01-02.

Valuta Omrekenen HRK til EUR

HRK
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of HRK te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Kroatische Kuna?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Kroatische Kuna uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor kroatische kuna (HRK)

Bank Verkoop Course HRK
ABN AMRO 0,11176805892412 €
Bank Gekocht voor HRK
ABN AMRO 0,16083634901488 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor kroatische kuna (HRK) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van kroatische kuna

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor kroatische kuna (HRK).