Russische Roebel (RUB) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor russische roebel (RUB). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is russische roebel. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw russische roebel (RUB) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 russische roebel (RUB).Huidige wisselkoers Russische Roebel

Huidige cursus Verandering
1 RUB kosten 0,00853235040656 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2022-03-02.

Valuta Omrekenen RUB til EUR

RUB
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of RUB te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Russische Roebel?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Russische Roebel uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Historische ontwikkeling van russische roebel

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor russische roebel (RUB).