Thaise Baht (THB) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor thaise baht (THB). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is thaise baht. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw thaise baht (THB) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 thaise baht (THB).Huidige wisselkoers Thaise Baht

Huidige cursus Verandering
1 THB kosten 0,02536976431489 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-06-20.

Valuta Omrekenen THB til EUR

THB
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of THB te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Thaise Baht?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Thaise Baht uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor thaise baht (THB)

Bank Verkoop Course THB
ABN AMRO 0,02403944391958 €
Bank Gekocht voor THB
ABN AMRO 0,03459333801496 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor thaise baht (THB) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van thaise baht

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor thaise baht (THB).