Bulgaarse Leva (BGN) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor bulgaarse leva (BGN). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is bulgaarse leva. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw bulgaarse leva (BGN) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 bulgaarse leva (BGN).Huidige wisselkoers Bulgaarse Leva

Huidige cursus Verandering
1 BGN kosten 0,51129972389815 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-04-15.

Valuta Omrekenen BGN til EUR

BGN
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of BGN te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Bulgaarse Leva?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Bulgaarse Leva uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Historische ontwikkeling van bulgaarse leva

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor bulgaarse leva (BGN).