Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor zuid-afrikaanse rand (ZAR). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is zuid-afrikaanse rand. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw zuid-afrikaanse rand (ZAR) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 zuid-afrikaanse rand (ZAR).Huidige wisselkoers Zuid-Afrikaanse Rand

Huidige cursus Verandering
1 ZAR kosten 0,05046401663294 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-03.

Valuta Omrekenen ZAR til EUR

ZAR
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of ZAR te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Zuid-Afrikaanse Rand?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Zuid-Afrikaanse Rand uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor zuid-afrikaanse rand (ZAR)

Bank Verkoop Course ZAR
ABN AMRO 0,04413802844254 €
Bank Gekocht voor ZAR
ABN AMRO 0,06351585673363 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor zuid-afrikaanse rand (ZAR) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van zuid-afrikaanse rand

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor zuid-afrikaanse rand (ZAR).