Zwitserse Frank (CHF) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor zwitserse frank (CHF). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is zwitserse frank. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw zwitserse frank (CHF) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 zwitserse frank (CHF).Huidige wisselkoers Zwitserse Frank

Huidige cursus Verandering
1 CHF kosten 1,0292301358584 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-04-15.

Valuta Omrekenen CHF til EUR

CHF
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of CHF te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Zwitserse Frank?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Zwitserse Frank uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor zwitserse frank (CHF)

Bank Verkoop Course CHF
ABN AMRO 0,84267295862476 €
Bank Gekocht voor CHF
ABN AMRO 1,0403662089055 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor zwitserse frank (CHF) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van zwitserse frank

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor zwitserse frank (CHF).