Nieuw-Zeelandse Dollar (NZD) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor nieuw-zeelandse dollar (NZD). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is nieuw-zeelandse dollar. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw nieuw-zeelandse dollar (NZD) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 nieuw-zeelandse dollar (NZD).Huidige wisselkoers Nieuw-Zeelandse Dollar

Huidige cursus Verandering
1 NZD kosten 0,55953446732319 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-04-15.

Valuta Omrekenen NZD til EUR

NZD
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of NZD te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Nieuw-Zeelandse Dollar?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Nieuw-Zeelandse Dollar uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor nieuw-zeelandse dollar (NZD)

Bank Verkoop Course NZD
ABN AMRO 0,48116248857239 €
Bank Gekocht voor NZD
ABN AMRO 0,69237693000069 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor nieuw-zeelandse dollar (NZD) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van nieuw-zeelandse dollar

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor nieuw-zeelandse dollar (NZD).