Israëlische Sjekel (ILS) wisselkoers

Hieronder vindt u zowel actuele als historische wisselkoersen voor israëlische sjekel (ILS). U kunt ook onze eenvoudige valutacalculator gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel 100 EUR er is israëlische sjekel. We verzamelen ook aankopen en cursussen van de grootste banken in Denemarken, zodat u gemakkelijker kunt beslissen aan welke bank u uw israëlische sjekel (ILS) wilt wijzigen. Houd er rekening mee dat de wisselkoersen zijn genoteerd in eenheden van 100 israëlische sjekel (ILS).Huidige wisselkoers Israëlische Sjekel

Huidige cursus Verandering
1 ILS kosten 0,25374914359664 EUR 0 €
Laatst bijgewerkt: 2024-07-16.

Valuta Omrekenen ILS til EUR

ILS
EUR
Verander in sommige gebieden om direct over te schakelen en het bijbehorende bedrag in EUR of ILS te zien.

Wilt u een prijsbewaking instellen voor Israëlische Sjekel?

Vul hier uw e-mailadres in en het prijsniveau dat u wilt controleren en ontvang een e-mail wanneer de opgegeven prijs zich voordoet. Dan wordt er automatisch een e-mail naar u verzonden wanneer Israëlische Sjekel uw controleniveau heeft bereikt.

Als u een niveau invoert dat hoger is dan de huidige prijs, wordt er een e-mail verzonden wanneer de prijs gelijk is aan of hoger is dan de door u opgegeven prijs, als u een prijs invoert die lager is dan de huidige prijs, zullen we u een e-mail sturen wanneer de prijs lager of gelijk is aan de door u opgegeven prijs.

EUR


Wisselkoersen (kopen en verkopen) voor israëlische sjekel (ILS)

Bank Verkoop Course ILS
ABN AMRO 0,22374868547647 €
Bank Gekocht voor ILS
ABN AMRO 0,30271841133378 €

Houd de muis boven de pijl en laat de koerswijziging zien om te zien op welke datum de valuta voor israëlische sjekel (ILS) is bijgewerkt. De bovenstaande wisselkoersen van de banken moeten bij elke bank worden gecontroleerd voordat ze voor financiële doeleinden worden gebruikt.

Historische ontwikkeling van israëlische sjekel

Hieronder ziet u de historische ontwikkeling van de wisselkoers voor israëlische sjekel (ILS).